Als jong meisje droomde ik ervan om “later” kapster te worden. Gelukkig is mijn droom uitgekomen.

Begin 2015 ben ik in dienst getreden bij één van de mooie salons van Rob Peetoom. Ik heb daar geleerd om persoonlijk advies te geven, waarbij jouw wensen centraal staan. Daarbij kijk ik naar jouw haar en hoe het valt, maar ook naar jouw gezichtsvorm, hals en schouders. Zo ontstaan de mooiste en natuurlijkste coupes, die jij zelf thuis ook makkelijk kan creëren. Ook voor het adviseren van de juiste haarkleur, balayage of highlights ben je bij mij aan het juiste adres.

Als jong meisje droomde ik ervan om “later” kapster te worden. Gelukkig is mijn droom uitgekomen.

– MELANIE PEELEN

Naast haarstylist ben ik ook gespecialiseerd in wenkbrauwen. Met een speciale meettechniek teken ik jouw wenkbrauwen uit zodat deze precies bij jouw gezichtsvorm past. Naast het in model harsen kan je ervoor kiezen om de wenkbrauwen te verven. Hierdoor worden de donshaartjes ook gekleurd en ontstaan er mooiere vollere wenkbrauwen.

Na 6 jaar ervaring opdoen, training volgen en het opleiden van nieuw talents opende ik in 2021 mijn eigen knusse gezellige salon waar kwaliteit voorop staat. Mijn doel is om jou een verwen moment te geven. Waarna je blij en stralend met een frisse en mooie coupe de deur uit loopt.

Ik hoop je snel te zien in mijn salon in het mooie Vreeswijk.

Melanie Peelen HAIR&BROWS | Handtekening